Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
apró
GyIK

Leggyakrabban írt kérdések!
Keresemlap.hu

Feladom a hirdetést, de nekem nincs időm figyelni mikor jár le, kapok értesítést?
Igen, a program lejárat időpontja előtt 5 nappal küld értesítő E-mailt.

Ha regisztrálom magam, mi történik az adataimmal?
Az adatot senkinek nem adjuk át, csak akkor küldünk E-mailt, ha annak tartalma önnek előnyére válik.

Sok apró hirdető portál van, ahol nincs regisztráció, önöknél miért kell?
Ezzel is próbáljuk védeni, hogy az ön nevében ne tudjon más olyan hirdetést feladni, amiről nem tud.

A feltett hirdetések mennyire aktuálisak?
A hirdetőnek időszakonként kötelező frissíteni a feladott hirdetését, ha ezt nem teszi meg akkor a program autómatikusan 5 nap elteltével törli a hirdetést.

Regisztráltam magamat, de nem kaptam meg az aktiváláshoz szükséges E-mailt, mert közben megtelt a E-mail fiókom, vagy valami más gond merült fel, mit tegyek?
Ha a regsiztráció napján nem történik meg az aktiválás a program elküldi másnap ismételten az aktiváció E-mailt, ha ezután sem történik meg az aktiváció, elküldi 7 nap múlva ismételten, ha ezután sem, akkor parkolóra teszi az adatot.

Linkajánló menüben hogy tudok URL címet elhelyezni, és kell-e érte fizetni?
Elküldi az URL címét, és csekken befizet 1.200 Ft. (egy évre ennyi a díj ). Ha képet is kell csatolni hozzá akkor 3.600 Ft egy évre. (kép méret 468x60 pixel).

Miért jó nekem, ha itt hirdetek?
Mert időt spórol meg, illetve a feladott hirdetése hatékonyabb lesz. (egyszer kell feladni, és 4 nagy látogatottságú portálon jelenik meg.

Weblaphoz beírtam a weboldalam URL címét, de a hirdetésnél rákattintva hibát ír ki a program (http://www.segitek.hu/), mit csináltam rosszul?
NEM kell írni a weboldal URL cím elé  http://  jelet. (pld: www.segitek.hu, vagy segitek.hu)

Véletlen rossz kategóriában helyeztem el a hirdetésem, mi a teendőm?
"Bejelentkezés" -nél a "szerkesztés" -re kattintva tudja a kiválasztott hirdetést a kívánt új helyre áttenni.

Hány darab hirdetést adhatok fel?
Nincs korlátozva, bármennyit.

A "hirdetésfigyelő" menű mire jó?
Ha keres egy bizonyos témájú hirdetést nem kell önnek böngészni a hirdetések között, henem megadja a programnak az utasításokat, és a paraméterek alapján, ha lesz olyan hirdetés, akkor erről kap E-mail értesítést. Az ön kényelmét szolgálja.

Hirdetés keresésnél "Azonosító" sorba mit kell beírni?
Minden hirdetésnek van egy azonosító száma. Ha ezt a számot írja be akkor e szám alatt levő hirdetést adja ki a program.

Van olyan sor ahol a szöveg után piros * jel van, jelent az valamit?
Igen a piros csillaggal jelölt résznél kötelező adatot beírni.

Ha feliratkozom a Hirlevélre milyen Információt kapok, és milyen időszakonként?
Csak olyan jellegű Információt küldünk amely ingyenes, és önnek előnyére válik. Nincs rendszeres időszakonként elárasztva E-mail-lel. Lehet, hogy egy éveg sem küldünk semmit.

Oldalt vannak bannerek, ha én is szeretnék egy bannert kitetetni, mi a dolgom?
A banner kitétele lehetőséget ad arra, hogy hirdetése szeme előtt lesz minden látogatónak, persze ez előny a hasonló témájú hirdetésekkel szemben. Elküldi a bannert és kitesszük, jelenleg akciós áron 1.000 Ft/hó díjért. Ebből finanszírozzuk a további fejlesztéseket.

Elfelejtettem a jelszót, megtudnák adni?
A "jelszóemlékeztető" ikonra kattintva megadja az E-mail cimét és a program küld önnek egy jelszót, amelyet majd tud módosítani.

Miért kötelező az Üzleti Szabályzat elfogadása ahhoz, hogy hirdetést adjak fel?
Mivel nem kötünk szerződést, így próbáljuk tudomására hozni a hirdetőnek, hogy tartsa tiszteletben a másik felet, vegye komolyan a feladott hirdetés tartalmát. A feladott hirdetés tartalmáért vállalnia kell a felelősséget.

Akartam feladni hirdetést, de az első lépésnél már gondom van "Főkategória" csak "Alapítvány szja 1 %" választási lehetőséget látok, én egészen mást szeretnék, mit tegyek?
Ha a kék kockára kattint a keret jobb sarkában akkor előjön az összes választható "Főkategória", és (le-fel) nyíllal tudja a teljes választékot áttekinteni. Egyébként a későbbiekben sokszor találkozik e lehetőséggel. Mindig ezzel tud választani az ajánlatokból, ezzel tudja az ön által kiválasztott katagóriába helyezni a hirdetését.

Akartam csatolni képet és 1 MB maximum méret lehet, az mekkora?
Egy normál digitális fényképpel készített kép bőven belefér ( pld: 1260x960 pixel ) és majd a program lekicsinyiti a szükséges méretre.  

Képfelvitelnél, mit jelent az hogy "Alapkép"?
Interneten a röviditett szövegnél ez a kép fog megjelenni. A későbbiekben bármikor tudja cserélni a képet, hogy melyik legyen az alapkép.


Ha nem kapott választ, kérem tegye fel.

itt